COLOQUIOS EN PREPARACIÓN

Poc a poc comencem a veure una llum al final d’aquest llarg tràngol que ens ha tocat viure i des de Senior´s Club Empresarial també volem anar reprenent poc a poc l’activitat.

Us proposem un col·loqui on-line per parlar d’un tema que ja teníem a l’agenda i no ha perdut actualitat. Volem parlar de les fake-news i per això tindrem amb nosaltres un especialista de prestigi.

Parlarem amb en Sr. Pau Solanillas Franco.Data: dimecres, 26 de maig a les 19:00

Via Zoom

Título de su charla – “Posverdad y noticias falsas: el nuevo autoritarismo de la mentira”.

Biografía

Pau Solanilla (Barcelona, 1970) es consultor internacional en comunicación estratégica y corporativa, desarrollo de negocio internacional y comercio exterior. Emprendedor y formador ha vivido en Barcelona, Bruselas, París, Madrid, Casablanca, Sevilla y Panamá.

Tiene estudios de Ciencias Políticas en la UNED. Master en Dirección de Comunicación Corporativa por la “Online Business School” de la Escuela de Negocios EAE y la Universidad de Barcelona y “Master en Business Administration”  por la Escuela de Administración de Empresas.

Entre su dilatada experiencia profesional, destaca su puesto como Asociado en  Red2Red Consultores, su período como Director General de Llorente & Cuenca en Cuba y Panamá, su paso por el Parlamento Europeo como Asesor Técnico, o sus experiencias en el Instituto Europeo del Mediterráneo y como Asesor del Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación.

Con una larga trayectoria en el mundo asociativo, es autor de diversos libros y publicaciones entre los que destacamos el último, titulado: “La República de la Reputación”.Continuem treballant per seguir oferint continguts als nostres socis i simpatitzants, recuperant tópics que ens van quedar en el tinter i afegint-ne de nous. Us mantindrem informats

Altres  Ponències previstes

No ens aturem!

Tenim nous i molt agradables propostes per a futurs ponents que esperem poder anunciar breument.

Sèniors Club Empresarial intenta posar a disposició dels socis l’opinió i el criteri de destacats actors de la societat del nostre entorn, per tal que els nostres socis tinguin un criteri fonamentat i puguin transmetre amb encert en els entorns en els quals cada un nosaltres exerceix la seva influència, un missatge sòlid i contrastat.