COLOQUIOS EN PREPARACIÓN

Data:  gener de 2022  A LES 14:00 (PRESENCIAL) data a determinar

Ponent: Sr. Jordi Julià

Tema: «pendent”

 

 

Hem acabat l’any 2021 amb una xarxa viaria que majoritàriament ha passat de ser de peatge a ser de lliure circulació i ha estat un tema de debat.

Com serà el transport en les properes dècades? Com ens mourem? Ens podrem moure?. Qui ha de pagar per les infraestructures i com han de ser?

Per parlar-nos del tema, al mes de gener, tindrem amb nosaltres al Sr. Jordi Julià.

La carrera professional de Jordi Julià Sort s’ha desenvolupat principalment al sector públic, a administracions i empreses públiques locals (Barcelona), regionals (Catalunya) i nacionals (Espanya), ja sigui en planificació, construcció, projecte i gestió, al camp transports i urbanisme. També ha participat en associacions internacionals com l’ARC (Airport Regions Conference) i la UITP (Unió Internacional del Transport Públic).

És autor dels llibres «Xarxes Metropolitanes/Metropolitan Networks» (Ed Gustavo Gili, 2005) i de «Sagrera i la xarxa ferroviària de Barcelona» (Edicions Invisibles, 2013) i de nombroses conferències i articles sobre transport, i professor convidat a diversos cursos de màster.

Del 2004 al 2005 va ser Director General de Ports i Transports de Catalunya, i fins al 2008 director de l’empresa pública Ifercat (Infraestructures Ferroviàries de Catalunya), a càrrec de la construcció d’una nova línia de metro subterrani de 50 km.

Durant aquests anys fou membre dels consells d’administració de les principals empreses de transport públic, autoritats de gestió i organismes de planificació de Catalunya: TMB (metro i autobusos), FGC (ferrocarrils regionals), ATM (Autoritat del Transport de Barcelona), PTM (Pla Territorial Metropolità). El 2008 es va incorporar al grup TRN Enginyeria, membre de TPF des del 2015, com a responsable de planificació i transport urbà i director general de Transfer Enginyeria.

Com a director de projectes, team leader o expert ha participat en nombrosos projectes de transport (ferrocarril, metro, tramvia, autobús, carreteres, aeroports), mobilitat (pública i privada, passatgers i mercaderies) i planificació urbana, a molts països del món.

Actualment, a TRN TÁRYET (producte de la fusió a finals de 2017 de TRN, Táryet i Transfer) és responsable de la zona Catalunya i de l’àrea d’Operació de xarxes de transport.

El Sr. Julià es una veu fonamentada per parlar-nos d’aquet tema i de ben segur tornarà a ser de gran interès. També us hi esperem.

.

“VOLEM RECORDAR QUE AQUESTA TROBADA ES FARÀ DE MANERA PRESENCIAL A LHOTEL HAVANA A LES 14:00 COM ERA HABITUAL”

Continuem treballant per seguir oferint continguts als nostres socis i simpatitzants, recuperant tópics que ens van quedar en el tinter i afegint-ne de nous.

Tenim nous i molt agradables propostes per a futurs ponents que esperem poder anunciar breument.

Sèniors Club Empresarial intenta posar a disposició dels socis l’opinió i el criteri de destacats actors de la societat del nostre entorn, per tal que els nostres socis tinguin un criteri fonamentat i puguin transmetre amb encert en els entorns en els quals cada un nosaltres exerceix la seva influència, un missatge sòlid i contrastat.

Us mantindrem informats