COLOQUIOS EN PREPARACIÓN

Data prevista:  24 de gener 2024 a les 14:00 (PRESENCIAL) 

Ponent: Sr. Antoni Bassas

Tema: “Mitjans de comunicació o Xarxes socials, com es forma avui l’opinió pública”

En el nostre col·loqui d’octubre amb el Dr. Xavier Casals vàrem tractar el tema de com les xarxes socials poden modular el pensament en la nostra societat.

Al mes de gener amb el títol «Mitjans de comunicació o Xarxes socials, com es forma avui l’opinió pública», tindrem amb nosaltres a Antoni Bassas i Onieva, un expert en temes de comunicació i a un ressaltat periodista.

Tot i que el Sr. Bassas no necessita presentació podem dir que es va llicenciar en Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Bassas ha tingut grans èxits d’audiència i premis importants, com el Premi Ondas. L’any 2009 s’incorporà a Televisió de Catalunya com a corresponsal als Estats Units i des del 2013 forma part de la direcció del diari Ara. Quan tenia setze anys ja col·laborava a ràdio joventut, medi en el qual ha tingut una llarga trajectòria que va precedir una exitosa carrera tant a TV com a la premsa.

Acumula una extensa llista de premis i reconeixements com l’Ondas per l’espai d’humor Alguna pregunta més? (1997), Òmnium Cultural al programa El matí de Catalunya Ràdio (1998), Millor Periodista Esportiu pel programa de TVC Aquest any, cent! (1999), el Premi Nacional de Periodisme, atorgat per la Generalitat de Catalunya (2001), Ràdio Associació al Millor Professional pel conjunt de la seva trajectòria (2001), Fundació Lluís Carulla (2004), el Premi Nacional de Radiodifusió (2005) i Protagonistas (2008).[2] El gener de 2018 va guanyar el Premi Josep Pla amb unes memòries sobre la seva etapa a Catalunya Ràdio.

A Senior’s Club Empresarial feia anys que buscàvem tenir-lo com a conferenciant per temes diversos per la seva claredat d’exposició, la seva professionalitat i la credibilitat que s’ha sabut guanyar al llarg de la seva carrera.

Des de la Junta, continuem treballant per poder oferir continguts als nostres socis i simpatitzants, recuperant tópics que ens van quedar en el tinter i afegint-ne de nous.

Tenim nous i molt agradables propostes per a futurs ponents que esperem poder anunciar breument.

Sèniors Club Empresarial intenta posar a disposició dels socis l’opinió i el criteri de destacats actors de la societat del nostre entorn, per tal que els nostres socis tinguin un criteri fonamentat i puguin transmetre amb encert en els entorns en els quals cada un nosaltres exerceix la seva influència, un missatge sòlid i contrastat.

Us mantindrem informats