Ponent 199: Juan María Hdez Puértolas
Tema: “Elecciones USA 2020
Des de Senior’s Club Empresarial ens volem posar de nou en contacte amb tots vostès i un cop passat l’estiu i entrats en la tardor, podem constatar que malauradament les circumstancies que ens van aconsellar suspendre els nostres col·loquis no han davallat.

Manifestàvem la voluntat de seguir trobant alternatives que ens permetessin seguir oferint als nostres socis informació d’actualitat contrastada amb gent de prestigi.

Hem cregut que les properes eleccions americanes son un tema de prou interès com perquè des de Senior’s busquéssim algú de reconeguda vàlua i coneixedor de la realitat dels EEUU així com la manera de fels-hi arribar la seva opinió.

Amb un treball del nostre soci i membre de la Junta, el senyor Félix Vilaseca hem pogut entrevistar al Sr. José Mª Hernández Puértolas, periodista i especialitzat en política internacional, es un gran seguidor i expert en política nord-americana i que en altres ocasions hem pogut gaudir de la seva presencia a Senior’s.

Amb la voluntat de seguir treballant en noves ofertes, els animem a seguir vinculats amb Senior’s Club Empresarial i si mes no ens queda recordar les bones estones passades llegint les cròniques disponibles a la nostre.

Mentrestant els hi desitgem el millor i ja els mantindrem informats de noves propostes.